Oficialii au decis să nu prelungească contractele cu firmele care au făcut manualele de clasa I acum 4 ani. Profesorii au trimis deja, la apelul Ministerului, 151 de manuscrise, și nu doar pentru clasa I, ci pentru materii de clasele I-V, informează Hot News.

În acest moment, nu sunt clare nici sumele care se vor duce spre editare și printare, dar nici legislația în baza căreia avem o singură editură pentru manuale și profesorii ca autori.

Sursa citată mai informează că miza centralizării editării și printării de manuale o reprezintă banii care vor fi investiți de Ministerul Educației în cumpărarea, anul viitor, a aparaturii care să permită printarea volumului uriaș de manuale școlare noi. Anul acesta, printarea ar fi programată să se desfășoare la o altă editură a statului, mai scrie Hot News.

Tag-uri:
ministerul educatiei, rescriere abecedar, abecedar, manuale clasa I


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1288.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1288-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Oficialii au decis să nu prelungească contractele cu firmele care au făcut manualele de clasa I acum 4 ani. Profesorii au trimis deja, la apelul Ministerului, 151 de manuscrise, și nu doar pentru clasa I, ci pentru materii de clasele I-V, informează Hot News. În acest moment, nu sunt clare...

Preluat de la EVZ