Andreea Antonescu a fost invitată la o emisiune tv unde a recunoscut că a făcut sex la înălţime şi a purtat cătuşe.

Andreea Antonescu le-a condimentat matinalul lui Răzvan şi Dani de la Antena 1. Solista a răspuns cât se poate de sincer la o serie de întrebări indiscrete. La întrebarea “ai făcut sex într-un avion?”, Andreea a răspuns afirmativ motivând că se afla în timpul unui zbor lung spre S.U.A.

Totodată, artista a mărturisit că a încercat şi sexul la telefon. A purtat şi cătuşe însă întrebată fiind dacă a făcut sex în cadrul unei aventuri de o noapte, Andreea Antonescu s-a codit să mai dea cărţile pe faţă. “N-am! Na, ce să zic acum. Mai minţim şi noi, nu?”, a completat solista.

Cântăreața este una dintre cele mai dorite vedete din lumea mondenă a României. Acest lucru a fost scos în evidență și într-un pictorial celebru. Andreea Antonescu a reușit, în 2002, să-i facă pe șefii Playboy să scoată din buzunar o sumă-record pentru istoria românească a revistei iepurașului cu papion. Vedeta și-a arătat nurii pentru 30.000 de euro, mai mult decât au primit Loredana sau Dana Săvuică.

Tag-uri:
andreea, antonescu, foto antonescu


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1335.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1335-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Andreea Antonescu a fost invitată la o emisiune tv unde a recunoscut că a făcut sex la înălţime şi a purtat cătuşe. Andreea Antonescu le-a condimentat matinalul lui Răzvan şi Dani de la Antena 1. Solista a răspuns cât se poate de sincer la o serie de întrebări indiscrete. La...

Preluat de la EVZ