Incendiul s-a produs la un centru comercial din Siberia. Focul a izbucnit la etajul al patrulea al centrului comercial Winter Cherry din oraşul Kemerovo.

Mai multe imagini apărute pe internet surprind momentul dramatic în care mai multe persoane se aruncă de la geam pentru a scăpa de flăcări.

În urma incendiului, un număr de 26 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transporttate la spital, a anunțat un reprezentant al Comitetului pentru Investigații din Rusia.

Incendiul a izbucnit în zona centrului comercial care cuprindea și un complex de agrement și un cinematograf, crescând șansele ca mai mulți copii să se afle printre victime.

Un număr de 15 echipaje de pompieri au intervenit la fața locului pentru a stinge flăcările.

Momentan nu se cunoasște cu exactitate cauza isbucnirii incendiului.

Tag-uri:
incendiu’, rusia, siberia, centru comercial, victime, morti


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1280.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1280-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Incendiul s-a produs la un centru comercial din Siberia. Focul a izbucnit la etajul al patrulea al centrului comercial Winter Cherry din oraşul Kemerovo. Mai multe imagini apărute pe internet surprind momentul dramatic în care mai multe persoane se aruncă de la geam pentru a scăpa de flăcări. În urma incendiului,...

Preluat de la EVZ