Vlad Cosma a prezentat o nouă înregistrare în care explică cum se falsifică probe la DNA Ploiești, de data aceasta cu metoda poligrafului.

Cosma acuză că la DNA s-au măsluit probe luate cu poligraful. Fostul deputat a precizat că a fost pus să dea o declarație mincinoasă la testarea poligraf.

Cosma a susținut că a fost pus la detector, dar înainte i s-au spus ce întrebări îi vor fi adresate.

„E un test falsificat de aparatul minicinos și prezentat în instanță. Procurorii Lucian Onea, Mircea Negulescu, Deaconu Giruela și Savu Alfred au măsluit testarea poligrafă în mai multe dosare, unele aflate pe rol, altele fiind deja cu condamnări”, a declarat Cosma.

„Negulescu mi-a spus ca testul poligraf va avea loc la Buzau unde mi-au zis ca au blat, lasand sa se inteleaga ca orice poate fi facut la acel poligraf”, a mai spus Cosma.

Fostul deputat a prezentat și cîteva capturi cu convorbirile pe care acesta le-a avut cu procurorul Negulescu referitor la aceste probe măsluite.

„Negulescu mi-a spus ca testul poligraf va avea loc la Buzau unde mi-au zis ca au blat, lasand sa se inteleaga ca orice poate fi facut la acel poligraf”

„Negulescu îmi spune într-o conversație că totul este bine, că nu am de ce să îmi fac griji, deoarece rezultatul va fi cel dorit de Onea Lucian, deși declarația nu va fi reală. Deși eu spun că nu vreau să vin, Onea îmi spune locul și ora la care trebuie să fiu în Buzău. Știam deja de la Negulescu întrebările și răspunsurile. Am fost învățat cum să răspund cu „nu” la toate întrebările de control și cu „da”, la toate întrebările formulate de Onea Lucian. Este vorba de un aparat din anul 1980, care nu face o analiză computerizată. Dacă un martor spune adevărul și cerea testul poligraf, pentru a se face credibil, procurorii de la DNA Ploiești îl trimiteau la Ploiești, unde rezultatul testării iese așa cum își doresc procurorii”, a mai spus Vlad Cosma.

Vlad Cosma susține că martorii erau audiați la poligraful din Buzău, un model vechi din anul 1980.

Sebastian Ghiță a intervenit, în direct, la Antena 3, după înregistrarea scandaloasă făcută publică de Vlad Cosma:

„Adevărul nu poate sta ascuns la nesfârșit. Ma uit cu uimire ca multi spun ca este adevarat, sunt probe false in cazul lui Ghita, dar hai sa-l extradam. Sper ca in perioada urmatoare sa nu i se inchida gura lui Cosma si sper sa-l vedem pe Portocala cum infunda puscaria. Astazi tot mai avem speranta ca judecatorii Inaltei Curti sunt sufiecienti de echilibrati si vor gasi de cuviinta sa se uite la acest lucruri ilegale, ireale”, a spus Ghiță.

Tag-uri:
cosma, poligraf, dna, inregistrare


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/conversatie-negulescu-poligraf.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/conversatie-negulescu-poligraf-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Vlad Cosma a prezentat o nouă înregistrare în care explică cum se falsifică probe la DNA Ploiești, de data aceasta cu metoda poligrafului. Cosma acuză că la DNA s-au măsluit probe luate cu poligraful. Fostul deputat a precizat că a fost pus să dea o declarație mincinoasă la testarea poligraf. Cosma...

Preluat de la EVZ