Dar, scenele erotice pe care Tora le-a inrepretat au rămas în istorie. Acum a revenit în forță în “Circul Matteo”, cel mai recent film de televiziune al Casei de Producţie TVR, scrie Click.ro.

Pe 22 martie, Tora a împlinit 67 de ani, însă actriţa nu-şi arată vârsta din buletin. În 1976 a debutat în cinematografie, în rolul Gloriei din „Gloria nu cântă”. Au urmat peste 40 de producţii, în care a mai apărut şi mai dezgolită, chiar având şi scene în care filma secvenţe de dragoste, unde chiar s-a dezbrăcat în faţa camerelor de luat vederi. Printre acestea se numără filme precum „Proba de microfon”. În vârstă de 29 de ani la vremea respectivă, actrița își ascunde și își descoperă sânii cu ajutorul unui disc de vinil pe care-l tot rotește, trăgând dintr-o țigară.

Tora a povestit că la filmările cu Ştefan Iordache trebuia să-l sărute pe acesta şi soţul ei, care regiza filmul, a sfătuit-o să sară pur şi simplu pe actor şi să nu mai fie atât de timidă. Asta a şi făcut la următoarea dubă luându-şi partenerul de filmare prin surprindere, mai ales că cei doi erau prieteni de familie şi se vizitau des.

Tag-uri:
tora, tora vasilescu, poze nud, film, Cel mai iubit dintre pământeni, Probă de microfon, galerie foto


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1250.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1250-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Dar, scenele erotice pe care Tora le-a inrepretat au rămas în istorie. Acum a revenit în forță în “Circul Matteo”, cel mai recent film de televiziune al Casei de Producţie TVR, scrie Click.ro. Pe 22 martie, Tora a împlinit 67 de ani, însă actriţa nu-şi arată vârsta din buletin....

Preluat de la EVZ