Fostul rege al drogurilor avea diferite metode de a transporta drogurile în USA, însă submarinele nu au fost unele dintre ele. „Pe vremea aia, că și acum, era imposibil să cumperi pe piață neagră submarine. Escobar a încercat să se folosească de Fidel Castro pentru a achiziționa unul însă nu a reușit”, spune un oficial columbian, citat de DailyMail.

În lipsa de submarine militare, traficanții au încercat de-a lungul timpului să își construiască propriile ambarcațiuni care să meargă cât mai mult pe sub apă, pentru a putea trece de pază de coasta.

Submarinul verde, despre care s-a crezut că a fost al lui Pablo Escobar, și că ar avea 70 de milioane de euro într-un seif, este de fapt al unei rețele moderne de trafic de droguri. Acesta a costat 2 milioane de dolari.

Tag-uri:
escobar, submarin, columbia, descoperire, coasta


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/ce-s-a-intamplat-cu-submarinul-lui-pablo-escobar-in-care-exista-un-seif-cu-70-000-000-de-dolari-size19.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/ce-s-a-intamplat-cu-submarinul-lui-pablo-escobar-in-care-exista-un-seif-cu-70-000-000-de-dolari-size19-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Fostul rege al drogurilor avea diferite metode de a transporta drogurile în USA, însă submarinele nu au fost unele dintre ele. „Pe vremea aia, că și acum, era imposibil să cumperi pe piață neagră submarine. Escobar a încercat să se folosească de Fidel Castro pentru a achiziționa unul însă...

Preluat de la EVZ