Polițistul erou al Franței, împușcat mortal de un jihadist, când s-a oferit să fie el luat ostatic în locul unei femei, s-a căsătorit cu doar câteva ore înainte de a muri pe patul de spital, scrie The Sun.

Polițistul erou și iubita sa, Marielle, au spus „da”, chiar dacă el își dădea ultima suflare pe patul de moarte, într-un spital din Carcassonne, în sud-vestul țării.

Mireasa lui a plâns în timpul ceremoniei, când preotul spunea rugăciunile în cadrul unei ceremonii catolice, înainte ca polițistul erou să moară din cauza rănilor provocate de gloanțe. Cuplul plănuia să se căstorească într-o biserică în luna iunie, după ce s-a întâlnit într-o biserică din Franța, în 2016.

Preotul care a oficializat ceremonia povestește: „I-am dat lui binecuvântarea de căsătorie și binecuvântarea de moarte”, a declarat preotul, care-l caracterizează pe polițist drept ”un om extrem de inteligent și curajos”.

După căsătorie, bărbatul a fost dus direct în sala de operație, unde medicii chirurgi au încercat toată noaptea să-l salveze, dar, din nefericire, el a pierdut lupta cu viața.

Tag-uri:
franta, Arnaud Beltrame, nunta, patul de moarte, sotie, atentat, isis, ostatici


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1264.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1264-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Polițistul erou al Franței, împușcat mortal de un jihadist, când s-a oferit să fie el luat ostatic în locul unei femei, s-a căsătorit cu doar câteva ore înainte de a muri pe patul de spital, scrie The Sun. Polițistul erou și iubita sa, Marielle, au spus „da”, chiar dacă el...

Preluat de la EVZ