Gestul lui Liviu Dragnea nu a trecut neobservat de Mirel Curea. Jurnalistul EVZ este de părere că o asemenea imagine nu poate fi pe placul românilor, mai ales cei conservatori.

Importanța lui Dragnea, liderul partidului aflat la putere, în societatea românească a reprezentat un subiect de discuție în contextul în care abuzurile procurorilor DNA, devoalate de mass-media, par să nu își găsească un opozant puternic în momentul de față.

“Dragnea este un țăran în sensul rău al cuvântului, vine cu o păsărică de 25 de ani la un congres. Acesta este gestul unui om deșănțat, chiar dacă are libertatea de a face ceea ce dorește. Dar să vii la congres cu o femeie care are vârsta fiicei tale? Cetățeanul acesta este liderul unui partid de stânga, care trebuie să se preocupe de omul de rând.

Liderul unui partid cu orientări de stânga nu trebuie să fie rupt de foame, poate să fie înstărit, dar băiatul acesta are fason de lider de stânga? Cum să te duci în fața oamenilor cu o fată care a fost minoră până acum câțiva ani? Ăștia mă conduc pe mine, care își pierd mințile în fața unei muieri?”, s-a întrebat, retoric, Mirel Curea la Antena 3, în emisiunea Adevăruri de viață, prezentată de Dana Chera.

Tag-uri:
dragnea, psd, iubita, irina dragnea, mirel, curea, dana, chera


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1281.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1281-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Gestul lui Liviu Dragnea nu a trecut neobservat de Mirel Curea. Jurnalistul EVZ este de părere că o asemenea imagine nu poate fi pe placul românilor, mai ales cei conservatori. Importanța lui Dragnea, liderul partidului aflat la putere, în societatea românească a reprezentat un subiect de discuție în contextul în...

Preluat de la EVZ