Recent, Alex Velea s-a fotografiat după o serie de exerciții. Și-a făcut un selfie și, fără să stea pe gânduri, i-a trimis imaginea iubitei sale, Antonia. Artista nu a ezitat și a postat poza pe o rețea de socializare. Fără să ia în calcul faptul că fanele cântărețului vor fi puse pe jar.

Toate au analizat cu atenție mușchii bine sculptați la sală de Alex Velea, dar privirile „au zăbovit” în zona intimă, dat fiind pantalonii mulați pe care îi purta iubitul Antoniei în sala de forță, potrivit cancan.ro.

Antonia nu a rămas nici ea datoare. Chiar dacă a fost extrem de ocupată cu proiectele în care este implicată, artista și-a făcut timp să posteze poze sexy făcute în timpul unor ședințe. Iar seara a ajuns acasă și a petrecut timp cu băieții. S-a pozat cu Dominic și a făcut publică imaginea.

Antonia, relație cu Alex Velea

Antonia este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Ea s-a născut pe 12 aprilie 1989 și formează un cuplu cu Alex Velea de câțiva ani buni. Ei au împreună doi băieți. Dominic a venit pe lume în 27 decembrie 2014, în ziua de Sf. Ştefan. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016. El a primit numele Akim Alexandru. Cântăreaţa mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi foşti ce ceartă de câţiva ani. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010. În prezent, ea locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Tag-uri:
antonia, velea, selfie, incendiar


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/selfie-alex.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/selfie-alex-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Recent, Alex Velea s-a fotografiat după o serie de exerciții. Și-a făcut un selfie și, fără să stea pe gânduri, i-a trimis imaginea iubitei sale, Antonia. Artista nu a ezitat și a postat poza pe o rețea de socializare. Fără să ia în calcul faptul că fanele cântărețului vor...

Preluat de la EVZ