Incidentul a avut loc în aeroportul din Stuttgart, unde un angajat a observat că bărbatul, în calitate de copilot, mirosea a alcool și avea un mers nesigur, relatează Agerpres.ro.

Angajatul a alertat poliția, care a intrat în cabina de pilotaj, în timp ce copilotul pregătea aeronava de decolare.

Polițiștii germani au constatat cu stupoare că bărbatul era într-o stare „avansată de ebrietate” și au decis să-i recolteze sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Copilotul a fost plasat în arest preventiv cu posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune în valoare de 10.000 de euro. Bărbatului i s-a suspendat, de asemenea, licența de pilotaj.

Zborul care avea destinația Lisabona a fost anulat, pasagerii fiind cazați la un hotel și reorientați către alte zboruri.

Tag-uri:
pilot, copilot, avion, aeronava, lisabona, zbor


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1207.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1207-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Incidentul a avut loc în aeroportul din Stuttgart, unde un angajat a observat că bărbatul, în calitate de copilot, mirosea a alcool și avea un mers nesigur, relatează Agerpres.ro. Angajatul a alertat poliția, care a intrat în cabina de pilotaj, în timp ce copilotul pregătea aeronava de decolare. Polițiștii germani...

Preluat de la EVZ