În vizor a fost luat drumul judeţean 709 calea leagă localitățile Arad și Şiria. Acesta este unul dintre cele mai degradate drumuri din judeţ.

Aproximativ 400 de persoane au participat, sâmbătă, la un protestul de la Horia. O coloană formată din 100 de autoturisme areușit să blocheze drumul pe mai mulți kilometri. Ulterior, oamenii s-au dat jos din mașini, au blocat drumul, și au umplut gropile din carosabil cu piesele auto stricate din cauza acetora.

Conform Aradon.ro, autorităţile judeţene spun că imediat ce condiţiile meteo o vor permite, se va începe reparaţia drumului.

Consiliul Judeţean Arad a câştigat o finanţare europeană în valoare totală de 141,7 milioane de lei pentru modernizarea drumului Arad-Şiria-Pâncota-Buteni, lucrările efective putând începe pe la sfârşitul anului 2018 sau în 2019. Investiţia, care vizează 61 de km, cuprinde şi cei 25 de km extrem de degradaţi.

Weekendul viitor arădenii vor protesta pe drumul Gurahonţ-Almaş-Dieci. (Sursa foto: Aradon.ro)

Tag-uri:
protest, masini, arad, horia, gropi, drum judetean


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1205.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1205-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
În vizor a fost luat drumul judeţean 709 calea leagă localitățile Arad și Şiria. Acesta este unul dintre cele mai degradate drumuri din judeţ. Aproximativ 400 de persoane au participat, sâmbătă, la un protestul de la Horia. O coloană formată din 100 de autoturisme areușit să blocheze drumul pe...

Preluat de la EVZ