Artistul nu-și poate folosit Ferrari-ul de 300.000 euro pe timp de iarnă, așa că bolidul zace abandonat sub troiene.

Ninsorile din ultimele zile l-au făcut pe Adi Minune să-și lase mașina parcată în fața blocului din Dristor, acolo unde locuiește cu familia pe timp de iarnă, scrie wowbiz.ro.

Sursă foto: wowbiz.ro

Cei 700 de cai putere cât are automobilul nu sunt de niciun folos în astfel de condiții, căci mașina are garda mult prea joasă.

Recent, în cadrul unui eveniment, Adrian Minune a fost umilit de un tânăr care i-a oferit, pentru o dedicație, suma de 10 lei. Celebrul manelist nu și-a ascuns dezamăgirea și l-a luat peste picior pe individ. După ce a aruncat bancnota de 10 lei pe jos, Minune a scos din buzunar 500 de euro și s-a prefăcut că-i oferă tânărului, spre stupefacția celor prezenți. „Mi-a dat 10 lei. Ai greșit buzunarul, băiatul meu! Ai greșit buzunarul! Vrei să-ți dau restul?”, a reacționat Adi Minune.

Tag-uri:
adrian minune, masina de lux, bolid adi minune, bolid abandonat, zapada


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/masina-de-lux-adi-minune.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/masina-de-lux-adi-minune-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Artistul nu-și poate folosit Ferrari-ul de 300.000 euro pe timp de iarnă, așa că bolidul zace abandonat sub troiene. Ninsorile din ultimele zile l-au făcut pe Adi Minune să-și lase mașina parcată în fața blocului din Dristor, acolo unde locuiește cu familia pe timp de iarnă, scrie wowbiz.ro. Sursă foto: wowbiz.ro Cei...

Preluat de la EVZ