Fosta soție a jurnalistului a tras, însă, o spaimă cumplită în vara anului 2012. Hoții au pătruns în vila ei din Năvodari și i-au furat bunuri și bani în valoare de zeci de mii de euro, conform cancan.ro.

La momentul respectiv, Maria Olaru se afla în casă, împreună cu prietena ei, Ruxandra, soția lui Emil Hurezeanu.

„S-a întâmplat pe la ora 2,27 şi au plecat la ora 3 din casă. Ştiu ora pentru că am apelat la vecinul de vizavi, cel cu vila Nufărul, pentru a vedea înregistrarea. Ei au sistem video de monitorizare. Le-am spus şi poliţiştilor, care au venit cu un stick să ia imaginile, dar nu au reuşit, aşa că au solicitat să punem noi pe un CD”, a povestit Maria Olaru, susțin sursele citate.

Hoții au furat bijuterii din aur, platină și argint, încrustate cu pietre prețioase și perle, dar și 1.700 de euro, pe care Maria Olaru îi retrăese în acea zi de la bancă. De asemenea, Ruxandra Hurezeanu a ieșit în pagubă cu ce bani avea în portofel.

Tag-uri:
sotie, andrei, gheorghe, jefuita, hoti


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1187.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1187-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Fosta soție a jurnalistului a tras, însă, o spaimă cumplită în vara anului 2012. Hoții au pătruns în vila ei din Năvodari și i-au furat bunuri și bani în valoare de zeci de mii de euro, conform cancan.ro. La momentul respectiv, Maria Olaru se afla în casă, împreună cu prietena...

Preluat de la EVZ