Peste 6 kg de heroină au fost descoperite la punctul de Trecere a Frontierei Calafat, în mașina a doi cetățeni bulgari, drogurile fiind ascunse în într-un spatiu special amenajat în lateralele banchetei din spate, anunță Poliția de Frontieră.

“În data de 23.03.2018, în jurul orei 15.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, județul Dolj, s-au prezentat pentru a intra în țară, călătorind cu un autoturism marca Volvo înmatriculat în Bulgaria, doi cetățeni bulgari, în vârstă de 24, respectiv 26 de ani. Acționând în baza unei analize de risc, echipa comună de control formată din polițiști de frontieră români și bulgari a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra autoturismului. Astfel, polițiștii de frontieră au depistat, într-un spatiu special amenajat în lateralele banchetei din spate , 12 pachete, în greutate de aproximativ 500 grame fiecare, ce conțineau o substanță maronie, suspectă a fi heroină”, se arată într-un comunicat de presă al poliției de Frontieră.

Sursa citată anunță că cei doi suspecți au fost preluați de autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și stabilirii întregii activități infracționale.

În urma cercetărilor preliminare efectuate de autoritățile bulgare, acestea au informat că a rezultat cantitatea totală de 6203 grame, iar în urma testelor efectuate a rezultat că substanța este heroină.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/peste-6-kg-de-heroina-descoperite-intr-o-masina-de-politistii-de-frontiera-47617.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/peste-6-kg-de-heroina-descoperite-intr-o-masina-de-politistii-de-frontiera-47617-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv