Grație acestui rezultat, diferenţa dintre Simona Halep, locul I WTA, şi Wozniacki este în clasamentul “live” de 1.350 de puncte şi poate creşte dacă românca va avansa în acest turneu, scrie News.ro.

Wozniacki care a intrat a direct în manşa a doua, a părăsit turneul din Florida, în urma unui meci care a durat o oră şi 55 de minute. O altă jucătoare favorită, rusoiaca Daria Kasatkina, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 19, finalista de la Indian Wells, a fost învinsă, cu 3-6, 6-2, 6-2, de americanca Sofia Kenin, locul 94 WTA, venită din califcări, după un meci de o oră şi 48 de minute. Astfel, jucătoarele care şi-au disputat titlul la Indian Wells, Kasatkina şi câştigătoarea Naomi Osaka, au ieşit la Miami în manşa a doua.

Simona Halep va evolua, sâmbătă, după ora 19.00, cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 32 WTA şi capd e serie numărul 30, în manşa a treia a competiţiei.

Tag-uri:
halep, miami, Caroline Wozniacki, meci, finala, calificare


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1182.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1182-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Grație acestui rezultat, diferenţa dintre Simona Halep, locul I WTA, şi Wozniacki este în clasamentul 'live' de 1.350 de puncte şi poate creşte dacă românca va avansa în acest turneu, scrie News.ro. Wozniacki care a intrat a direct în manşa a doua, a părăsit turneul din Florida, în urma...

Preluat de la EVZ