Niciun sector de drum național nu este închis, în acaestă dimineață, arată CNAIR. Șoferii sunt sfătuiți în continuare să se informeze înainte de a pleca la drum și să aibă mașinile echipate de iarnă.

Potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., drumarii au acționat, de vineri seara până sâmbătă dimineața, cu 803 autoutilaje și au împrăștiat 3557,74 tone de material antiderapant pentru a menține deschisă circulația pe drumurile naționale.

În prezent, niciun sector de drum național sau autostradă nu este închis din cauza condițiilor meteorologice din ultima perioadă,

”Facem în continuare apel la participanții la trafic să se informeze, înainte de a pleca la drum, în legătură cu situația din zonele pe care urmează să le tranziteze, să aibă autovehiculele echipate de iarnă, să circule prudent și să respecte eventualele restricții impuse pe anumite sectoare de drum”, arată CNAIR.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/infotrafic-toate-drumurile-nationale-sunt-deschise-47614.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/infotrafic-toate-drumurile-nationale-sunt-deschise-47614-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv