Dar pasiunea pentru tatuaje s-a instalat rapid, astfel că Adam s-a trezit în câțiva ani cu 90% din suprafața corpului acoperită de desene, inclusiv ochii.

Și nici acum, bărbatul nu vrea să se oprească, plănuind în unrătoarea perioadă să-și tatueze și următoarele 10 procente din trup.

Adam s-a născut în orașelul rusesc Kaliningrad, dar a crescut în Poznan, Polonia. În prezent, bărbatul locuiește în Anglia, însă indiferent de originile sale, Adam a devenit cunoscut peste tot în lume pentru aspectul său înfricoșător.

Anul trecut, în septembrie, Adam a demonstrat tuturor că este obsedat de tatuaje, după ce a decis să-și tatueze fața și, în ultimă instanță ochii.

Transformarea sa înfiorătoare a fost prezentată pe contul său de Instagram.

Tag-uri:
tatuaje, tatuat, Adam Curlykale, infiorator


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1227.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1227-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Dar pasiunea pentru tatuaje s-a instalat rapid, astfel că Adam s-a trezit în câțiva ani cu 90% din suprafața corpului acoperită de desene, inclusiv ochii. Și nici acum, bărbatul nu vrea să se oprească, plănuind în unrătoarea perioadă să-și tatueze și următoarele 10 procente din trup. Adam s-a născut în...

Preluat de la EVZ