Fetiţa de numai șapte ani încerca să pretindă că s-a spânzurat, pentru a-i juca o farsă mamei sale. Precise Tucker a intrat în moarte cerebrală după ce şi-ar fi legat cordonul unui halat de baie în jurul gâtului. Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, copila se pare că s-a şi înecat cu mâncare în în timp ce era cu cordonul la gât. Incidentul a avut loc miercuri, iar vineri fetiţa a decedat.

Mama ei, Purity Baldwin în vârstă de 39 de ani, le-a declarat poliţiştilor că Tucker obişnuia să facă astfel de glume membrilor familiei, mai ales cele „în care părea că este rănită sau chiar moartă”.

Surse din poliţie au declarat că fratele fetiţei a găsit-o legată de uşă frigiderului, în timp ce se îneca. Ambulanţa a fost chemată, iar medicii i-au îndepărtat chipsul cu care se înecase şi au început manevrele de resuscitare.

După ce a fost transportată la spital, Precise a început să respire singură, dar joi dimineaţa a fost ţinută în viaţă doar de aparate.

Sursă foto: dailymail.co.uk

Tag-uri:
fetita spanzurata, fetita spanzurata sua, farsa, gluma proasta


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1210.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1210-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Fetiţa de numai șapte ani încerca să pretindă că s-a spânzurat, pentru a-i juca o farsă mamei sale. Precise Tucker a intrat în moarte cerebrală după ce şi-ar fi legat cordonul unui halat de baie în jurul gâtului. Potrivit informațiilor oferite de Daily Mail, copila se pare că s-a...

Preluat de la EVZ