Un șofer din Cluj-Napoca a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a vrut să-și pornească mașina, pe care o parcase neinspirat.

O postare pe pagina de Facebook Șoferi de Week-end Cluj arată felul nu tocmai ortodox în care locatarii unui bloc de pe strada Aleea Putna au ales să se răzbune pe un șofer care și-a parcat mașina într-un mod neinspirat.

Cum acesta a blocat accesul oamenilor spre tomberoanele de gunoi, cineva a decis să-i dea o lecție și a aruncat resturile menajere chiar pe vehiculul care îi stătea în cale. Reacțiile internauților au fost împărțite.

Astfel, unii dintre membrii grupului Șoferi de Weekend au condamnat acest gest, în timp ce alții s-au declarat de acord cu el. Șoferul pățit nu a depus până la această oră nicio plângere la sediul Poliției Locale Cluj-Napoca.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cum-l-au-pedepsit-locatarii-unui-bloc-pe-un-sofer-care-a-blocat-accesul-la-tomberoane-47623.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/cum-l-au-pedepsit-locatarii-unui-bloc-pe-un-sofer-care-a-blocat-accesul-la-tomberoane-47623-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv