Caroline Wozniacki (27 de ani, 2 WTA) a povestit, azi, la o zi după meciul pierdut în fața Monicăi Puig (6-0, 4-6, 4-6, în turul al doilea la Miami) câteva scene oribile care s-au petrecut în timpul meciului în care și-a înfruntat una dintre cele mai bune prietene din circuit.

Printr-un mesaj postat pe contul de Twitter, daneza a atras atenția asupra evenimentelor incredibile care s-au întâmplat în tribune vineri spre sâmbătă, în timpul meciului din turul al doilea de la Miami și s-a adresat organizatorilor turneului, cărora le-a cerut să ia măsuri pentru ca o astfel de atmosferă să nu mai fie posibilă pe viitor.

“Seara trecută, am pierdut un meci greu în fața unei adversare grozave, Monica Puig, care-mi este și o bună prietenă. Sunt conștientă că tenisul este un joc în care există câștigător și pierzător. Cu toate acestea, în timpul meciului de seara trecută oamenii din public mi-au amenințat familia, le-au dorit moartea mamei și tatălui meu, m-au numit în moduri pe care nu le pot reproduce și le-au spus nepoatei și nepotului logodnicului meu să stea jos și să tacă dracului din gură! Asta în timp ce forțele de ordine nu făceau nimic pentru a preveni, ba chiar acceptau aceste lucruri.

Îi încurajez mereu pe fani să fie alături de favoriții lor și să facă o atmosferă frumoasă, dar, când unele bariere sunt trecute, tenisul devine mizerabil pentru ambii competitori. Sper ca organizatorii turneului de la Miami să ia asta în serios, pentru că este un exemplu oribil pentru noile generații de fani și jucători. Îi doresc Monicăi tot ce e mai bun pentru restul turneului”, a fost mesajul danezei fost lider mondial.

Caroline Wozniacki (2 WTA) a fost eliminată în turul secund la Miami, scor 6-0, 4-6, 4-6, de Monica Puig (82 WTA), din Puerto Rico, deținătoarea titlului olimpic cucerit în urmă cu doi ani, la Rio de Janeiro. Partida a durat o oră și 58 de minute.

Înaintea meciului, daneza declara într-un interviu acordat în Miami că “dacă se află într-o zi bună, poate bate pe oricine”. “Le mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, am așteptat mult acest moment. Nu am comis prea multe erori, am fost într-o zi bună. Caro e o jucătoare fantastică, am fost nevoită să rămân concentrată până la capăt”, a declarat Monica la finalul meciului.

Prin eliminarea danezei, Simona Halep poate gestiona mai relaxată debutul sezonului de zgură. Eleva lui Darren Cahill își va păstra în orice situație postura de lider mondial la finalul turneului de la Miami, însă acum, dacă va ridica trofeul la finalul săptămânii, diferența față de campioana de la Australian Open ar ajunge la 2.285 de puncte.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/caroline-wozniacki-in-timpul-meciului-cu-monica-puig-oamenii-din-public-mi-au-amenintat-familia-47626.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/caroline-wozniacki-in-timpul-meciului-cu-monica-puig-oamenii-din-public-mi-au-amenintat-familia-47626-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv