Potrivit unor informații oferite de un procuror grec, magnatul Marinakis este obligat să răspundă în fața legii cu privire la acuzațiile grave care i se aduc. Evangelos Marinakis şi trei dintre asociaţii săi sunt cercetaţi pentru trafic de droguri. Marinakis este acuzat şi că a finanţat operaţiunea ilegală, scrie BBC.

„Nu am avut nicio legătură cu faptele pentru care sunt cercetat şi sunt convins că mi se va dovedi nevinovăţia”, a declarat Evangelos Marinakis într-un comunicat pe site-ul clubului Olympiakos. De asemenea, patronul celor două cluburi susține că este victima unui complot.

Magnatul Evangelos Marinakis a cumpărat în luna mai a anului 2017 clubul Nottingham Forest, la care este legitimat acum Costel Pantilimon, unul dintre cei mai buni portari români, după cum arată convocările acestuia la Echipa Națională.

Sursă foto: frf.ro

Tag-uri:
patron echipa fotbal, patron nottingham forest, costel pantilimon, patron acuzat, trafic de droguri


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1219.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1219-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Potrivit unor informații oferite de un procuror grec, magnatul Marinakis este obligat să răspundă în fața legii cu privire la acuzațiile grave care i se aduc. Evangelos Marinakis şi trei dintre asociaţii săi sunt cercetaţi pentru trafic de droguri. Marinakis este acuzat şi că a finanţat operaţiunea ilegală, scrie...

Preluat de la EVZ