Aterizare de urgență, sâmbătă, după prânz, pe Aeroportul Otopeni, după ce o pasageră, care se afla pe cursa Dallas – Abu Dhabi, a făcut infarct, pilotul cerând ca aeronava să poată ateriza la București.

Este vorba despre o aeronavă Boeing 777 a companiei Etihad Airways, la bordul căreia o femeie, în vârstă de 68 de ani, a suferit un infarct.

Imediat pilotul a cerut aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni din București.

“În momentul de față, echipajele medicale ale aeroportului se află la bordul aeronavei, iar femeia și-a revenit și dorește continuarea călătoriei, dar acest lucru va fi stabilit de căpitanul aeronavei. În acest moment nu se știe cât va mai dura până când aeronava își va relua zborul”, a declarat Valentin Iordache, purtător de cuvânt al Companiei Naționale Aeroporturi București, pentru MEDIAFAX.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/aterizare-de-urgenta-pe-otopeni-dupa-ce-o-pasagera-a-facut-infarct-la-bordul-unui-avion-47620.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/aterizare-de-urgenta-pe-otopeni-dupa-ce-o-pasagera-a-facut-infarct-la-bordul-unui-avion-47620-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv