Prezentatorul lămurește misterul după ce de-alungul timpului s-a spus că jurata de la Vocea României a primit suma de 10.000 de euro pentru a-și expune trupul, dar adevărul este altul.

„30 000 de euro Andreea Antonescu. A avut cel mai mare onorariu. Loredana Groza a luat 12 000. Noi aveam un sondaj prin care ăi rugam pe cititori să ne spună pe cine vor să vadă pe copertă: Mihaela Rădulescu, Andreea Marin, Andreea Raicu, Monica Bârlădeanu şi Andreea Esca”, a spus Dan Capatos la Antena 1.

Loredana Groza s-a născut pe data de 10 iunie 1970 la Onești, județul Bacău. A început să cânte de la vârsta de 3 ani, pasiunea sa continuând în timpul școlii primare și al liceului. În 1977, în clasa I a jucat în mai multe piese de teatru, una dintre ele (intitulată „Problema problemei”), fiind montată pe scena Casei de Cultură din Onești. Printre pasiunile sale din școala generală s-au numărat (pe lângă muzică, fiind în corul școlii din clasa a V-a ), handbalul și învățătura. Pentru meritele sale, Loredana a fost aleasă comandantă de unitate. A participat la olimpiade școlare, obținând locul I la faza pe țară la disciplina limba română.

A fost și este pasionată de „toate materiile care te ajută să-ți dezvolți o gândire armonioasă”. Fiind pasionată și de poezie, este acceptată în cenaclul literar „Sburătorul” sub îndrumarea poetului Isbăsescu. A studiat vioara timp de 8 ani (de la vârsta de 6 ani până la vârsta de 14 ani) și a urmat cursuri de balet. Primele aprecieri apar la „Forumul Național al Pionierilor”.

În 2000 Loredana a colaborat cu formația Șuie Paparude, fiind invitată să cânte două piese de pe albumul „Urban”. În toamna aceluiași an, Loredana pozează în numărul aniversar al revistei Playboy, care s-a vândut în peste 150.000 de exemplare. Ședința foto a avut loc în Grecia, pe insula Santorini.

Tag-uri:
loredana, loredana groza, suma, playboy, poze, foto, s


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/loredana-groza-playboy-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/loredana-groza-playboy-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Prezentatorul lămurește misterul după ce de-alungul timpului s-a spus că jurata de la Vocea României a primit suma de 10.000 de euro pentru a-și expune trupul, dar adevărul este altul. „30 000 de euro Andreea Antonescu. A avut cel mai mare onorariu. Loredana Groza a luat 12 000. Noi aveam...

Preluat de la EVZ