Zece persoane, dintre care trei copii, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, sâmbătă seara, în urma unui accident produs pe DN 6, în județul Timiș, fiind implicate două mașini și un TIR. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Accidentul rutier a avut loc, sâmbătă seara, pe DN 6, între localitățile Găvojdia și Lugojel, din județul Timiș.

Potrivit polițiștilor, un TIR condus de un cetățean turc a intrat într-o depășire periculoasă și a lovit frontal o mașină care circula regulamentar, în care se aflau cinci persoane. În urma impactului, autocamionul a ricoșat într-un alt autoturism în care se aflau tot cinci persoane.

Zece dintre cele unsprezece persoane implicate în accidentul rutier, între care trei copii, au fost transportate la spitalul din Lugoj pentru îngrijiri medicale.

“Victimele nu sunt grav rănite, dar pentru siguranță au fost toate transportate la spital. La locul intervenției s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, un ofițer și 19 subofițeri, trei echipaje SAJ și echipaje de poliție”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș.

La ora transmiterii acestei știri, traficul este blocat pe ambele sensuri pe DN 6, în zona producerii accidentului rutier.

SURSĂ FOTO: LUGOJINFO.RO

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/accident-doua-masini-si-un-tir-s-au-ciocnit-10-persoane-printre-care-trei-copii-ranite-galerie-foto-47627.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/accident-doua-masini-si-un-tir-s-au-ciocnit-10-persoane-printre-care-trei-copii-ranite-galerie-foto-47627-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv