“După ce am întreţinut relaţii intime a încercat să mă plătească și nu știam cum să reacţionez”, a spus ea despre prima lor presupusă întâlnire sexuală. McDougal a apărut la CNN să-și povestească presupusa relaţie pe care a avut-o cu președintele Donald Trump.

“În ceea ce o privește pe Melania, la acea vreme era căsătorită cu Trump”

“Ce poți să spui cu excepția faptului că îmi pare rău? Îmi pare rău. Nu aş fi vrut să fiu în locul ei. La un moment dat, mă simţeam atât de vinovată”, a declarat vedeta la CNN.

Deocamdată purtătoare de cuvânt a primei doamne, Melania Trump, nu a răspuns la întrebările presei americane.

Întrebată despre negările lui Trump, McDougal a spus: “Cred că înțeleg pentru că încearcă să-și protejeze familia, imaginea, lucruri de genul ăsta”, mai spuse McDougal.

De-a lungul interviului, McDougal și-a exprimat vinovăția față de presupusa relație de 10 luni cu bărbatul căsătorit care ocupă acum Biroul Oval. McDougal și-a amintit un moment în care Trump i-a arătat ​​ apartamentului din New York situat în “Turnul Trump”, şi când s-au îndreptat către camera Melaniei s-a simţit “foarte vinovată, abia aştepta să iasă de acolo (…)”.

McDougal a întâlnit-o pe Melania la o petrecere și a spus că s-a simțit vinovată și a încercat să păstreze distanța într-o fotografie de grup. Mai mult, fostul model Playboy a mai susţinut că Trump a comparat-o cu fiica lui cea mai mare, Ivanka Trump. „Mi-a spus că sunt frumoasă ca ea şi că sunt o fată inteligentă. A făcut destule comparaţii. Am auzit multe despre ea“, a mai declarat McDougal.

“Pot să vă spun că ne-am văzut cel puțin de cinci ori pe lună”. Totodată a răspuns jurnalistului că Trump “nu a folosit protecția”. Ea a adăugat că nu știa dacă Trump avea relaţii intime cu alte femei: “Nu știam dacă era intim şi cu alte femei. Am crezut că eu sunt singura” a mai declarat pentru CNN vedeta Playboy.

După declarațiile fostului model Playboy, Casa Albă a emis un comunicat în care susține că afirmațiile nu sunt adevărate. Donald Trump nu a comentat nimic legat de acest subiect.

Tag-uri:
Playboy, Trump, Casa Albă, relaţii intime, model Playboy, McDougal, CNN


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1142.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1142-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
'După ce am întreţinut relaţii intime a încercat să mă plătească și nu știam cum să reacţionez', a spus ea despre prima lor presupusă întâlnire sexuală. McDougal a apărut la CNN să-și povestească presupusa relaţie pe care a avut-o cu președintele Donald Trump. 'În ceea ce o privește pe...

Preluat de la EVZ