Karen McDougal, un fost model Playboy, a declarat joi că a avut o aventură sexuală timp de zece luni cu președintele american Donald Trump și că acesta a vrut să-i ofere bani, relatează site-ul televiziunii CNN.

McDougal, în vârstă de 46 de ani, susține că l-a întâlnit pe Trump în 2006 la reședința proprietarului revistei Playboy, apoi l-a însoțit pe miliardar în clădirea Trump Tower. La acea vreme, Trump era căsătorit de aproape doi ani cu modelul sloven Melania Knauss.

Vă pot spune că ne-am văzut cel puțin de cinci ori pe lună, chiar mai mult. După ce am fost intimi, a încercat să mă plătească și nu am știut cum să reacționez la asta. Nu știu ce privire am avut, dar probabil a fost foarte tristă. I-am răspuns că nu sunt genul acela de femeie. Apoi el a spus <Oh, ești chiar specială>. M-a rănit că m-a privit astfel. Nu știu dacă a mai fost și cu alte femei la acea vreme, dar eu credeam că sunt singura“, a spus Karen McDougal într-un interviu pentru CNN.

Întrebată de către jurnalistul Anderson Cooper dacă regretă această situație față de Melania Trump, McDougal a răspuns: “Ce poți să spui în afară de <Îmi pare rău>? Nu aș fi vrut să fiu în locul ei. La un moment dat, mă simțeam atât de vinovată. Era ceva care săpa înăuntrul meu“.

Fostul model Playboy susține că președintele SUA a complimentat-o deseori comparând-o cu fiica lui cea mai mare, Ivanka Trump.

Mi-a spus că sunt frumoasă ca ea și că sunt o fată inteligentă. A făcut destule comparații. Am auzit multe despre ea“, a mai spus McDougal pentru CNN.

Casa Albă a emis un comunicat în care respinge declarațiile lui Karen McDougal ca fiind neadevărate. Donald Trump nu a comentat deocamdată acest subiect.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/un-fost-model-playboy-sustine-ca-a-avut-o-aventura-sexuala-timp-de-zece-luni-cu-donald-trump-47590.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/un-fost-model-playboy-sustine-ca-a-avut-o-aventura-sexuala-timp-de-zece-luni-cu-donald-trump-47590-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv