Platoul de filmare a fost cuprins de un incendiu, în noaptea de joi spre vineri. Incidentul s-a produs în clădirea din cartierul Harlem al orașului New York, unde se toarnă cea mai recentă peliculă regizată de Edward Norton, potrivit Realitatea.

Flăcările au cuprins mai întâi subsolul clădirii, iar apoi s-au extins. La fața locului au sosit 44 de autospeciale ale autorităților, transportând 200 de pompieri trimiși să stingă flăcările. Între timp, locatarii din clădirea respectivă și cei care se aflau pe platoul de filmare au fost evacuați.

Filmul scris și regizat de Edward Norton, „Motherless Brooklyn”, urmează să fie lansat în anul 2019, și va aduce pe marele ecran nume precum Bruce Willis, Bobby Cannavale, Alec Baldwin, Willem Dafoe şi Leslie Mann, dar și mulți alții.

Sursa VIDEO: Youtube

Tag-uri:
Bruce Willis, incendiu, platou, filmare, film, Edward norton, Harlem


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1147.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1147-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Platoul de filmare a fost cuprins de un incendiu, în noaptea de joi spre vineri. Incidentul s-a produs în clădirea din cartierul Harlem al orașului New York, unde se toarnă cea mai recentă peliculă regizată de Edward Norton, potrivit Realitatea. Flăcările au cuprins mai întâi subsolul clădirii, iar apoi s-au...

Preluat de la EVZ