Fostul strateg al președintelui Donald Trump, Steve Bannon, a respins afirmațiile potrivit cărora activitatea Cambridge Analytica pentru campania lui Donald Trump a jucat vreun rol în câștigarea alegerilor din 2016, scrie Dailymail.

Facebook a intrat sub presiune din partea deputaților, a investitorilor, a agenților de publicitate și a utilizatorilor joi, a doua zi după ce Mark Zuckerberg a recunoscut că rețeaua media socială a greșit când a lăsat datele a 50 de milioane de utilizatori în mâinile firmei de consultanță politică Cambridge Analytica.

Bannon, care a contribuit la crearea Cambridge Analytica, a declarat că firma de consultanță doar a luat date de pe Facebook, care erau deja disponibile tuturor.

„Acesta este modelul de afaceri al Facebook”, a adăugat el. „Ei îți iau gratuit informațiile, le vând și fac bani de pe urma lor. . . ei scriu algoritmi și îți conduc viața”, a declarat Bannon la Financial Times în cadrul conferinței Future of News din New York.

Tag-uri:
bannon, strateg, donald trump, presedinte, sua, acuzatii, cambridge analytica, alegeri rpezidentiale, 2016


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1082.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1082-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Fostul strateg al președintelui Donald Trump, Steve Bannon, a respins afirmațiile potrivit cărora activitatea Cambridge Analytica pentru campania lui Donald Trump a jucat vreun rol în câștigarea alegerilor din 2016, scrie Dailymail. Facebook a intrat sub presiune din partea deputaților, a investitorilor, a agenților de publicitate și a utilizatorilor joi,...

Preluat de la EVZ