La 20 martie, un spectacol public se putea transforma într-o scenă investigată de poliția din localitatea Mau din India, după ce bărbatul și-a pus șarpele în jurul gâtului pentru a delecta audiența. pitonul și-a înăsprit brusc strânsoarea, lăsându-l pe bărbat fără aer, până când acest a leșinat, dar spectatorii nu și-au dat seama că actul din fața lor era, în fapt, lupta disperată a bărbatului pentru a scăpa cu viață, potrivit Daily Mail.

La un moment dat, trei spectatori și-au dat seama de greșeala care îi putea fi fatală dresorului și au intervenit pentru a lua șarpele de pe grumazul acestuia.

La început, bărbatul în blugi stătea în picioare, cu șarpele încolăcit în jurul gâtului, dar ajunge în genunchi foarte repede, mulți considerând că încă asistă la parte din spectacol.

Sursa VIDEO: Daily Mail

Bărbatul a ajuns de urgență la spital, iar starea lui este momentan necunoscută.

Tag-uri:
India, sarpe, piton, dresor, dresor serpi, tragedie, spectacol


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1070.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1070-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
La 20 martie, un spectacol public se putea transforma într-o scenă investigată de poliția din localitatea Mau din India, după ce bărbatul și-a pus șarpele în jurul gâtului pentru a delecta audiența. pitonul și-a înăsprit brusc strânsoarea, lăsându-l pe bărbat fără aer, până când acest a leșinat, dar spectatorii...

Preluat de la EVZ