Despărțirea mută de mentorul său muzical s-a produs la sfârșitul anului trecut, după ce matinalul de la Antena 1 a investit într-o nouă casă de producție, EpiQ Records, alături de Alex Pelin și Andy Platon, foști Kazibo Music.

În toamnă, cântăreața se pregătește să scoată un album nou, iar cariera ei pare în mâini sigure, dacă ne uităm la cel mai recent hit al ei , „Cămașa”, lansat împreună cu noua echipă. Plecarea principalului artist de la casa lui de producție n-a fost singura lovitură pentru Adi Sînă, el a mai pierdut alte două proiecte importante.

Noua casă de producție, un fel de pasărea Phoenix

EpiQ Records apare în peisajul muzical prin forțele unor oameni cu ștate vechi în industrie. Ce au în comun majoritatea celor care semnează la noul proiect de producție: prietenii uitate.

În timp ce Alex Pelin a fost dezmăgit de Naguale (Ovidiu Baciu), cel care lansa în urmă cu câțiva ani hituri lângă cele mai grele nume din muzica românească, Andra și Delia, Buble pleacă de la Sînă când acestuia îi merge cel mai greu.

Lovit din toate părțile

Fără piese pe radio, Adrian a rămas, în doar câteva luni, și fără proiectele de top de la Premium Artists, casa lui de producție. După ce Buble a plecat și pe drumul afacerilor cu Răzvan Simion, o altă trupă a încheiat colaborarea cu fostul Akcent, trupa XOXO. Cu toate că-și dorea un grup de fete pe piața muzicală, adolescentele de la XOXO au încheiat colaborarea cu Premium după doar câteva lansări de piese nereușite. Nici trupa Maxim nu mai produce de ceva vreme. Concertele sunt dramatic reduse, iar piesele acestora nu mai atrag ca pe vremuri. Astfel, Sînă se agită, de câteva luni, să găsească noi talente pe care să le lanseze în muzică.

Răzvan, la putere

Relația dintre Buble și Simion a atins un nou nivel. Colegul lui Dani Oțil este mai în temă decât cântăreața în ceea ce privește viitorul ei muzical. Atent la toate detaliile, Răzvan știe exact care sunt următoarele mișcări pe care Lidia le va avea în piață. În plus, matinalul se implică atât în producerea pieselor, cât și în aparițiile Lidiei, mai ales, că mai nou sunt și parteneri de afaceri, în mod oficial.

Tag-uri:
buble, sina, razvan, casa, productie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/17-buble.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/17-buble-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Despărțirea mută de mentorul său muzical s-a produs la sfârșitul anului trecut, după ce matinalul de la Antena 1 a investit într-o nouă casă de producție, EpiQ Records, alături de Alex Pelin și Andy Platon, foști Kazibo Music. În toamnă, cântăreața se pregătește să scoată un album nou, iar cariera...

Preluat de la EVZ