Rețeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atacurile comise azi în sudul Franței, soldate cu trei morți și trei răniți, informează site-ul postului France 24.

Anunțul a fost făcut de către agenția Amaq News, aparținând rețelei teroriste Stat Islamic, care a precizat că atacurile au fost efectuate de către un ”soldat” al organizației jihadiste, ca răspuns la atacurile efectuate împotriva pozițiilor ocupate de către militanții Stat Islamic.

În timpul atacului, atacatorul a pretins că este membru al rețelei teroriste Stat Islamic. Acesta a fost ucis de către forțele de securitate.

Autorul luării de ostatici din orașul francez Trebes ar fi un marocan suspecat de radicalizare islamică, iar înaintea atacului acesta ar fi strigat ”Allah Akbar”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/reteaua-terorista-stat-islamic-a-revendicat-atacurile-din-sudul-frantei-47600.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/reteaua-terorista-stat-islamic-a-revendicat-atacurile-din-sudul-frantei-47600-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv