Pretinsul călător în timp spune că statul condus de Kim Jong-un în acest moment nu va mai exista, așa cum îl cunoaștem noi. În schimb, cele două state ale Peninsulei vor fi reunificate, scrie The Express.

„Coreea de Nord este învinsă după o perioadă și devine Coreea. Spus simplu, oamenii tot o numesc Coreea de Nord sau Coreea de Sud, exact cum oamenii din Statele Unite se referă la nord și sud”, a spune Noah.

„Au fost foarte mulți rebeli în Nord pentru că nu voiau o societate capitalistă.

Dar, în timp, au încetat din a-și mări rândurile și, la final, este o țară capitalistă și toată lumea este fericită”, a continuat presupusul călător în timp.

Bărbatul a dezvăluit și care va fi soarta lui Kim Jong-un, dacă este să credem ceea ce spune.

„Apare un nou lider, Kim Jong-un a fost scos din ecuație, nu o să spun cum, dar a fost”, a încheiat Noah.

Bărbatul a explicat că, în perioada de până în 2030, mai multe state sunt implicate într-un conflict care conduce la sfârșitul regimului provocator al lui Kim Jong-un.

Noah susține că a fost prins de rebelii nord-coreeni și torturat timp de două zile, find prins în mijlocul luptei, în momentele de dinainte de căderea regimului.

Tag-uri:
Kim jong, Kim Jong-un, Coreea de Nord, calator in timp, calator, timp, unificare Coreea, razboi Coreea


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1135.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1135-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
Pretinsul călător în timp spune că statul condus de Kim Jong-un în acest moment nu va mai exista, așa cum îl cunoaștem noi. În schimb, cele două state ale Peninsulei vor fi reunificate, scrie The Express. „Coreea de Nord este învinsă după o perioadă și devine Coreea. Spus simplu, oamenii...

Preluat de la EVZ