Sunt funcţionari de rangul doi, trei din ministere care ”pun talpă” unor proiecte importante, le-a spus joi senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, premierului Viorica Dăncilă şi vicepremierului Paul Stănescu.

Ţuţuianu a dat exemplul construcţiei în Târgovişte a unui mall, pe amplasamentul terenului unei foste unităţi militare.

”Am avut neplăcuta surprindere ca şi de la compartimentele de lucru din Ministerul Dezvoltării şi de la Ministerul de Interne să mi se spună că acea construcţie a mall-ului nu ar fi un obiectiv de interes judeţean. Eu cred că este unul extrem de important, în condiţiile în care încasăm de acolo taxe, impozite şi creăm peste 1.000 de locuri de muncă. Ca întotdeauna se găsesc funcţionari din rândul doi, trei care pun talpă unor proiecte care sunt importante pentru comunităţile locale. Iată că aici nu cerem nimic, ci pur şi simplu să promovăm proiectul de hotărâre de guvern cu trecerea din domeniul public în domeniul privat”, a spus Ţuţuianu.

Terenul fostei unităţi militare de la Gara Târgovişte a fost preluat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, care vrea să construiască acolo un întreg cartier, cu blocuri, sedii de instituţii, stadion, mall, drum de acces.

Firea amenință cu demisia

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, recent, că îşi va da demisia din toate funcţiile din PSD dacă propriul Guvern mai sabotează proiectele bucureștene. “Aş dori să aflu motivele pentru care sunt puse beţe în roate primarului. E vorba de oameni care lucrează în ministere, care reprezintă interese financiare foarte importante. Un ministru nu poate să spună că nu poate pentru că nu-l lasă directorii, directorii au interese financiare, politice. Un ministru, daca se lasă subjugat de directori, nu e bun de ministru”, a zis ea.

Tag-uri:
psd, guvern, tutuianu, firea


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1088.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1088-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Sunt funcţionari de rangul doi, trei din ministere care ''pun talpă'' unor proiecte importante, le-a spus joi senatorul PSD Adrian Ţuţuianu, premierului Viorica Dăncilă şi vicepremierului Paul Stănescu. Ţuţuianu a dat exemplul construcţiei în Târgovişte a unui mall, pe amplasamentul terenului unei foste unităţi militare. ''Am avut neplăcuta surprindere...

Preluat de la EVZ