UPDATE

Pe internet au apărut deja imagini de la locul în care Beniamin Pieknyi și-a pierdut viața, în urma confruntării.

Vă avertizăm că imaginile pot avea impact emoțional puternic.

Sursa VIDEO: Youtube


Știrea inițială

Românul Beniamin Pieknyi de abia împlinise 20 de ani și trăia cu fratele lui la Londra de două luni. marți, destinul lui s-a terminat abrupt, după ce tânărul a intervenit între o bandă de cartier și un prieten de-al său, provocându-i astfel pe bătăuși, potrivit Daily Mail.

Concentrându-se, în acest context, pe român, suspecții l-au fugărit și l-au înjunghiat, iar autoritățile sosite la locul faptei, împreună cu echipajele de intervenție, nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe Beniamin Pieknyi, care a murit în brațele prietenului său.

O cunoștință l-a caracterizat pe bărbat ca fiind „cu adevărat bun, întotdeauna încerca să-i ajute pe toți”. „Și-a dat viața pentru prietenul lui… A murit în brațele celui mai bun prieten al său (…) Era foarte fericit cu locul său de muncă, era un băiat bun”, a adăugat Ion Robert.

Atacul asupra tânărului vine în mijlocul unui val de atacuri cu cuțitul cu care se confruntă Londra în ultimele luni, înregistrându-se opt atacuri de miercuri, 14 martie.

Tag-uri:
Londra, roman, ucis, destin tragic, banda, gasca de cartier, Marea Britanie, roman ucis, roman mort


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1128.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1128-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
UPDATE Pe internet au apărut deja imagini de la locul în care Beniamin Pieknyi și-a pierdut viața, în urma confruntării. Vă avertizăm că imaginile pot avea impact emoțional puternic. Sursa VIDEO: Youtube Știrea inițială Românul Beniamin Pieknyi de abia împlinise 20 de ani și trăia cu fratele lui la Londra de două luni....

Preluat de la EVZ