În doar câteva luni, cântărețul român a atins peste 70 de milioane de vizualizări pe Youtube, a câștigat premiul pentru cel mai bun artist internațional la un important festival din afară și a început un turneu unde asiaticii se înghesuie să-l vadă.

L-a lovit succesul de nu-și mai revine mai revine

Nimeni nu se aștepta ca viața lui Matteo să se schimbe la 180 de grade, de la începutul anului până în prezent. Single-ul care se dă la maxim peste ocean, este o piesa românească „Panama”.

Succesul lui Matteo a atins cote fabuloase la inceputul lunii februarie, când artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.

Mai mult, pe lângă China, hitul Panama se aude peste tot și în Thailanda, iar Matteo a început turneul de promovare din Asia cu o scurtă vacanță acolo, unde a văzut întregul fenomen creat de melodia lui. Artistul a cântat și a dansat cu localnicii celebrul dans #panamadance și a fost proclamat „king” (rege), un apelativ binemeritat, după asaltul cu care a luat teritoriul.

Tag-uri:
matteo, inna, panama, matteo panama, thailanda


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1066.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1066-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
În doar câteva luni, cântărețul român a atins peste 70 de milioane de vizualizări pe Youtube, a câștigat premiul pentru cel mai bun artist internațional la un important festival din afară și a început un turneu unde asiaticii se înghesuie să-l vadă. L-a lovit succesul de nu-și mai revine mai...

Preluat de la EVZ