O cisternă care transporta aproximativ 31.000 litri de motorină s-a răsturnat, vineri, pe DN13, în localitatea mureșeană Chendu. Nu există pericol de explozie.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN13, în localitatea Chendu, județul Mureș, o cisternă care transporta aproximativ 31.000 litri de motorină s-a răsturnat în afara părții carosabile, ca urmare a pierderii controlului volanului într-o curbă de către șofer.

Nu există pericol de explozie.

În urma accidentului șoferul a fost rănit ușor.

La fața locului se află echipaje de pompieri, care au izolat zona în vederea remedierii problemei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Mureș, Cristian Virag, a anunțat că șoferul primește îngrijiri medicale, iar în aceste momente se intervine pentru transvazarea motorinei.

”Un camion încărcat cu motorină a ieșit de pe carosabil, în localitatea Chendu. Intervine detașamentul Sighișoara cu autospeciale, inclusiv pentru descarcerare, și 9 subofițeri, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Balaușeri. Șoferul a fost preluat de ambulanța aflată în trafic. Se intervine pentru transvazarea motorinei din primul rezervor”, a spus Virag.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Mureș, Andreea Pop, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs din cauză că șoferul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă.

”Șoferul are 25 de ani și este din județul Bihor. În zonă se circulă alternativ, pe o bandă, deoarece un sens e blocat de mașini de poliție, pompieri și ambulanțe”, a afirmat Pop.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/o-cisterna-care-transporta-aproximativ-31-000-litri-de-motorina-s-a-rasturnat-soferul-ranit-47608.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/o-cisterna-care-transporta-aproximativ-31-000-litri-de-motorina-s-a-rasturnat-soferul-ranit-47608-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv