Un microbuz cu 18 persoane la bord a rămas înzăpezit pe un drum închis traficului din județul Ialomița, la fața locului fiind trimiși să intervină pompierii Serviciului Voluntar din Milozești.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița, microbuzul mergea dinspre Constanța către Buzău și a rămas blocat între localitățile Nicolești și Tovărășia.

Drumul respectiv a fost închis traficului, tocmai din cauza condițiilor meteo nefavorabile și nu se știe deocamdată cum a ajuns microbuzul acolo.

În ajutorul oamenilor intervine SVSU din cadrul Primăriei Milozești.

“În microbuz nu sunt copii și nici nu sunt persoane cu probleme medicale. Aceștia vor fi opriți și cazați la școala din Tovărășia”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ialomița, Lăcrămioara Chirea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/microbuz-de-constanta-cu-18-persoane-la-bord-inzapezit-pe-un-drum-inchis-traficului-47598.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/microbuz-de-constanta-cu-18-persoane-la-bord-inzapezit-pe-un-drum-inchis-traficului-47598-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv