În luna ianuarie, magistraţii Tribunalului Teleorman au admis deschiderea procedurii de insolvenţă pentru societatea Tel Drum Alexandria. Hotărârea magistraţilor teleormăneni a venit după ce, cu câteva zile înainte, Tribunalul Bucureşti au admis cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de luare a măsurii interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a persoanei juridice Tel Drum sau suspendarea acestor proceduri întrucât firma nu ar mai putea fi trasă la răspundere, potrivit mediafax.ro.

FRISOANE PENTRU DRAGNEA. Audieri noi în Dosarul Tel Drum. MARTOR-CHEIE chemat de procurori

SC Tel Drum SA a fost trimisă în judecată, ca persoană juridică, pentru folosire sau prezentare cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri europene, cu consecinţe deosebit de grave, pe 27 decembrie 2017.

Tribunalul București a decis: TEL DRUM nu intră în insolvență. Cererea DNA a fost admisă!

De asemenea, potrivit DNA, într-un dosar separat aflat în faza de urmărire penală, faţă de SC Tel Drum SA s-a dispus urmărirea penală, având calitatea de suspectă pentru constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată, complicitate la două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau altul.

Tag-uri:
dragnea, teldrum, instanta, decizie, lichidare, dizolvare


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1129.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1129-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
În luna ianuarie, magistraţii Tribunalului Teleorman au admis deschiderea procedurii de insolvenţă pentru societatea Tel Drum Alexandria. Hotărârea magistraţilor teleormăneni a venit după ce, cu câteva zile înainte, Tribunalul Bucureşti au admis cererea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) de luare a măsurii interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a...

Preluat de la EVZ