Situaţie dramatică în municipiul Reghin, judeţul Mureş. Un autocar în care se aflau 31 de copii şi şase adulţi a derapat, vinery dimineaţa, pe Drumul Judeţean (DJ) 153 şi a ajuns în şanţul de pe marginea carosabilului.

Pentru recuperarea celor 37 de ocupanţi ai autocarului, ISU Mureş a trimis, la fata locului două autospeciale pentru transport personal și victime multiple şi una de descarcerare.

De asemenea, în locul accidentului a fost trimisă şi o ambulanta a Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

După o operasţiune contra-cronometru, copiii au fost preluati de două microbuze si cazati la şcoala din localitate. Din fericire, micuţii nu au suferit probleme medicale.

Tag-uri:
copii, autocar, yapada, blocat, ISU, interventie, accident


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/isu-autocar-copii-zapada-2.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/isu-autocar-copii-zapada-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Situaţie dramatică în municipiul Reghin, judeţul Mureş. Un autocar în care se aflau 31 de copii şi şase adulţi a derapat, vinery dimineaţa, pe Drumul Judeţean (DJ) 153 şi a ajuns în şanţul de pe marginea carosabilului. Pentru recuperarea celor 37 de ocupanţi ai autocarului, ISU Mureş a trimis, la...

Preluat de la EVZ