Emil Marian Stan, în vârstă de 33 de ani, și soția sa , Anca, au fost victima unui atac brutal, la începutul acestei luni, chiar în fața locuinței lor din Londra, Marea Britanie. Bărbatul a suferit mai multe lovituri de cuțit. Incidentul a avut loc chiar cu o zi înainte de nașterea fiicei lor, Chloe, potrivit il24internazionale.it.

În zona rezidențială în care locuiau aceștia, și-a făcut apariția o bandă de bătăuși care purtau glugi și cagule pe față. Tinerii au început să arunce cu bulgări și pietre în mașina românilor, iar bărbatul a ieșit din mașină, în speranța de a-i face să se oprească. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

„Totul a fost un calvar. Soția mea era în mașină și privea nepunticioasă cum sunt bătut și înjunghiat de acele persoane”, a comentat Marian Stan, conform sursei citate.

O ambulanță a sosit la locul atacului și i-a transportat pe cei doi de urgență la spital, constatându-se faptul că bărbatul avea mai multe tăieturi în zona capului și a stomacului, patru tăieturi în zona toracelui și un plămân perforat.

„Am rămas cu un gust amar și cu amintire care ne-au însemnat viața pentru totdeauna. Muțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat zile să-mi văd fețița. Sunt sigur că ea mi-a adus mult noroc”, a adăugat românul.

Sursa FOTO: Facebook

Ancheta este în continuare în desfășurare, la trei săptămâni după atac, iar polițiștii din Londra au reușit să prindă doar patru dintre atacatori.

Tag-uri:
Londra, roman, atacat, atac roman, Marea Britanie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/3-1-225x300.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/3-1-225x300-225x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Emil Marian Stan, în vârstă de 33 de ani, și soția sa , Anca, au fost victima unui atac brutal, la începutul acestei luni, chiar în fața locuinței lor din Londra, Marea Britanie. Bărbatul a suferit mai multe lovituri de cuțit. Incidentul a avut loc chiar cu o zi...

Preluat de la EVZ