Oceane Dodin este o jucătoare promițătoare, fiind considerată una dintre speranțele tenisului francez. Însă, sportiva în vârstă de 21 de ani arămas foarte afectată după înfrângerea suferită în fața Simonei Halep, în turul II de la Miami, scor 6-3, 3-6, 5-7.

„Rămân cu lucrurile negative. Ies dintr-o perioadă dificilă şi aş fi avut nevoie să câştig un meci ca acesta pentru a-mi reveni. Este multă decepţie. M-am luptat cu serviciul meu de rahat, dar asta nu este suficient împotriva jucătoarelor de acest nivel. Sincer, sunt dezgustată de tenis. Aş fi preferat să pierd cu 0-6, 0-6. Nu pot să zic nici că mi-a fost frică să câştig. Dar acest serviciu catastrofal m-a costat victoria. Şi nu ştiu de ce m-a părăsit. Tatăl meu (n.r. care este şi antrenorul ei) este foarte mulţumit de meciul meu. E cool, zâmbeşte, râde, e pozitiv. Pe mine, toate astea mă dezgustă”, a spus Dodin, la conferința de presă de la finalul meciului cu Halep.

Oceane Dodin a continuat să-și blameze jocul: „Nimic. De furie, am dat cu telefonul de perete. Serviciul meu m-a pus la pământ şi îl învinovăţesc pentru asta. Nu i-am cerut aşi, voiam doar să nu fac duble. Dar nu am putut, a fost mai puternic decât mine. Mă las de tenis (n.r. a declarat râzând). I-am spus tatălui meu să mă scoată de la toate turneele la care sunt înscrisă. Serios, privind înapoi, cred că voi mulţumită de acest turneu. Am jucat meciuri de trei seturi, am văzut că nu sunt la pământ din puncte de vedere al tenisului. Dar, pentru moment, asta e tot ce pot spune pozitiv”.

Tag-uri:
halep, oceane dodin, dodin, miami, wta, tenis


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1102.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1102-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialAlte sporturi
Oceane Dodin este o jucătoare promițătoare, fiind considerată una dintre speranțele tenisului francez. Însă, sportiva în vârstă de 21 de ani arămas foarte afectată după înfrângerea suferită în fața Simonei Halep, în turul II de la Miami, scor 6-3, 3-6, 5-7. „Rămân cu lucrurile negative. Ies dintr-o perioadă dificilă...

Preluat de la EVZ