Reamintim că Roxana de la Exatlon a practicat handbal de performanță și asta se vede la probe. Ce nu se știe însă este că Roxana nu se află la prima experiență televizată. Mai exact, bruneta a încercat să-i fure inima lui Botezatu. În urmă cu 8 ani, celebrul creator de modă a jucat rolul de Burlac greu de cucerit. Atunci, 10 domnișoare superbe, printre care și Roxana, au vrut să-l vrăjească. Pe atunci se numea Codreanu și era necăsătorită.

Roxana nu s-a numărat atunci printre preferatele lui Bote…

Tânăra, originară din Râmnicul Vâlcea, a locuit o perioadă în Sibiu, unde a și terminat, în 2008, Facultatea de Educație Fizică din Sibiu și a făcut un master în managementul Poliției, la Universitatea Simion Barnuțiu. La Râmnicu Vâlcea, Roxana a fost colegă cu jucătoarele de top de la Oltchim, Adina Meirosu și Oana Manea.

O nouă IDILĂ la EXATLON! După Claudia Pavel, Cazacu pare să fi furat inima unei alte concurente. „ESTE TOPITĂ!”

Roxana a mărturisit la vremea aceea că își dorește să se mărite cu un bărbat înalt și inteligent. Chiar dacă era timidă și o inhibau camerele de filmat, pentru Bote a lăsat rușinea la o parte. În ciuda săruturilor pasionale pe care creatorul de modă i le-a dăruit în piscină, Roxana de la Exatlon nu s-a numărat printre favoritele lui Bote, potrivit wowbiz.ro.

Tag-uri:
exatlon, catalin, botezatu, burlac, sarutari, roxana


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/roxana-exatlon.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/roxana-exatlon-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Reamintim că Roxana de la Exatlon a practicat handbal de performanță și asta se vede la probe. Ce nu se știe însă este că Roxana nu se află la prima experiență televizată. Mai exact, bruneta a încercat să-i fure inima lui Botezatu. În urmă cu 8 ani, celebrul creator...

Preluat de la EVZ