Mai nou, Geamănu și-ar fi făcut o „brigadă” care a îngrozit oamenii bogați din România. Ultimul pe lista de păgubiți este unul dintre apropiații lui Gigi Becali, poreclit „Asiaticul”, scrie Cancan.ro.

Concret, Ninel de la Chitila și Adiță, doi dintre cei mai cunoscuți jucători de zaruri din țară, nu le fost milă și l-au “lichidat” pe omul de afaceri.

Faptul că prietenul milionar al lui Gigi Becali a pierdut patru milioane de euro la barbut a ajuns și la urechile procurorilor DNA. Care au intrat pe firul combinației și au făcut, deja, primele audieri. Rețeaua este mai mare și cuprinde cele mai cunoscute persoane din lumea jucătorilor de zaruri din România.

Petre Geamănu, supranumit „Împăratul Lumii”, a fost audiat, miercuri, la Constanța, ca martor, în acest dosar. Dar și în altele mai vechi pentru înșelăciune, proxenetism și alte infracțiuni.

„Asiaticul” a fost și el interogat, dar nu a recunoscut că a fost “ars” cu patru milioane de euro. În lumea barbugiilor există o lege conform căreia dacă nu ai emis nicio pretenție în încăperea în care ai pierdut, nu mai poți face absolut nimic. Dacă simți că ai fost păcălit este obligatoriu să faci contestație pe loc. Dacă ai părăsit camera, nu mai poți face absolut nimic. Nu te poți întoarce după patru ore și să susții că partenerul sau partenerii de joc ți-au făcut vreo “manevră”, mai scrie sursa citată.

Tag-uri:
Geamănu, petre Geamănu, imparatul lumii, prieten, gigi becali, dna, barbut, 4 milioane de euro


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1087.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1087-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Mai nou, Geamănu și-ar fi făcut o „brigadă” care a îngrozit oamenii bogați din România. Ultimul pe lista de păgubiți este unul dintre apropiații lui Gigi Becali, poreclit „Asiaticul”, scrie Cancan.ro. Concret, Ninel de la Chitila și Adiță, doi dintre cei mai cunoscuți jucători de zaruri din țară, nu...

Preluat de la EVZ