Unele zboruri de pe Aeroportul Henri Coandă pot înregistra întârzieri la decolare, determinate în principal de degivrarea aeronavelor, întârzieri care, punctual, pot atinge și chiar depăși 40 de minute, nefiind însă curse aeriene anulate, potrivit CNAB.

“Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu, traficul aerian se desfășoară în condiții de iarnă, conform programului de zbor. Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condițiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate în principal de degivrarea aeronavelor, întârzieri care, punctual, pot atinge și chiar depăși 40 de minute”, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB).

Pe ambele aeroporturi ale Capitalei se intervine constant cu utilaje proprii pentru a se asigura operarea în condiții de siguranță. Infrastructura aeroportuară este operațională, fiind asigurate condițiile pentru menținerea suprafeței de mișcare în condiții optime.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/circulatia-pe-aeroportul-henri-coanda-perturbata-zboruri-decalate-avioanele-decoleaza-si-cu-40-de-minute-intarziere-47591.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/circulatia-pe-aeroportul-henri-coanda-perturbata-zboruri-decalate-avioanele-decoleaza-si-cu-40-de-minute-intarziere-47591-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv