BANAT. Până în data de 23 martie, temperatura aerului va continua să scadă, vremea se va menține deosebit de rece, astfel încât mediile valorilor diurne vor fi de 1 – 3 grade, iar ale celor nocturne vor coborî spre -5 grade. În intervalul 23-27 martie, vremea se va încălzi, iar valorile termice se vor situa în jurul normelor. Se vor înregistra medii ale maximelor de 10 – 13 grade și ale minimelor de 1 – 3 grade, iar până la sfârșitul intervalului variațiile termice vor fi nesemnificative, astfel că aceste valori medii se vor menține.

URGIA ALBĂ LOVEȘTE CAPITALA. Anunț ÎNGRIJORĂTOR de la ANM și Poliția Rutieră. Cod portocaliu de NINSORI VISCOLITE | UPDATE

În intervalul 19-23 martie, temporar vor fi mai ales ninsori, în general moderate cantitativ. Probabilitatea de precipitații predominant sub formă de ploaie va fi în creștere după data de 26 martie.

Până în data de 23 martie, vremea se va menține mai rece decât în mod normal pentru această dată, cu o medie a valorilor maxime de temperatură de 1 – 3 grade și a minimelor, în scădere de la -1 grad, la -6 grade. În perioada 23-26 martie vremea se va încălzi, iar până la sfârșitul intervalului nu vor mai fi variații semnificative.

Astfel, valorile termice vor ajunge să se situeze în jurul normelor specifice perioadei, media maximelor fiind de 9 – 12 grade, iar a minimelor de 0 – 2 grade.
În intervalul 19-23 martie, temporar vor fi mai ales ninsori, în general slabe cantitativ. Probabilitatea de precipitații predominant sub formă de ploaie va fi în creștere după data de 26 martie, potrvit informațiilor stirileprotv.ro.

TRANSILVANIA. Valorile termice vor fi în scădere până spre sfârșitul primei săptămâni și vor caracteriza o vreme deosebit de rece, geroasă în depresiuni în diminețile zilelor de 23, 24 și 25 martie, când temperatura va coborî sub -10 grade. În acest interval, media maximelor va fi de 0 – 2 grade, iar a minimelor va scădea de la -3 grade, la -9 grade. La sfârșitul primei săptămâni vremea se va încălzi și se vor înregistra valori în jurul normelor, iar în cea de-a doua, variațiile termice nu vor fi importante. Astfel, media valorilor diurne va fi de 8 – 10 grade, iar a celor nocturne de -4 – 0 grade.

Până în data de 23 martie, temporar vor fi precipitații moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare. Probabilitatea de precipitații predominant sub formă de ploaie va fi în creștere din nou după data de 27 martie.

MARAMUREȘ. Până în data de 23 martie, temperatura aerului va fi în scădere, vremea va fi deosebit de rece, cu medii ale valorilor diurne de 1…2 grade, iar ale celor nocturne vor coborî spre -9…-8 grade. În perioada 23-26 martie, vremea se va încălzi, iar valorile termice vor ajunge să se situeze în jurul celor normale pentru această perioadă.

Astfel, se vor înregistra medii ale maximelor în jurul a 10 grade, iar minimele vor ajunge să fie, în medie, de -1…0 grade. În a doua săptămână variațiile termice vor fi nesemnificative, astfel că aceste valori medii se vor menține până la sfârșitul intervalului.

Între 19 și 23 martie, temporar vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ninsoare. Probabilitatea de precipitații mai ales sub formă de ploaie va fi în creștere după data de 27 martie.

MOLDOVA. În primele două zile din interval vremea va fi extrem de rece, cu o medie a valorilor termice diurne de -4 grade. În intervalul următor temperaturile vor crește ușor și treptat, dar până la începutul celei de a doua săptămâni vor rămâne tot sub mediile climatologice specifice perioadei, cu precădere în intervalul 21-23 martie, când media maximelor se va situa în jurul a 0 grade. În cea de-a doua săptămână de prognoză nu vor mai fi variații termice semnificative, maximele zilnice vor fi apropiate de normalul perioadei, iar media lor va fi între 8 și 11 grade. Media temperaturilor minime nu va depăși pragul de îngheț în nicio zi, iar cel mai frig va fi în diminețile de 23 și de 24 martie, când în cea mai mare parte a regiunii vremea va fi geroasă (temperaturi sub -10 grade).

Tag-uri:
temperaturi, meteorologi, prognoza, viscol, iarna


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1141.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1141-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
BANAT. Până în data de 23 martie, temperatura aerului va continua să scadă, vremea se va menține deosebit de rece, astfel încât mediile valorilor diurne vor fi de 1 - 3 grade, iar ale celor nocturne vor coborî spre -5 grade. În intervalul 23-27 martie, vremea se va...

Preluat de la EVZ