Cate Blanchett în plin scandal SEXUAL: „Nu ştiam NIMIC despre acuzaţiile la adresa lui Woody Allen”

În 2014actriţa Cate Blanchett a câştigat în un premiu Oscar la categoria „cea mai bună actriţă”, pentru interpretarea din drama „Blue Jasmine”, regizată de Woody Allen.Ea susține că la vremea colaborării ei cu cineastul nu ştia nimic despre acuzaţiile la adresa acestuia.

Cate Blanchett a fost acuzată de media americană că „păstrează tăcerea” în privinţa colaborării ei cu Woody Allen.

„Nu cred că am păstrat tăcerea. La momentul colaborării cu Woody Allen nu ştiam nimic despre aceste acuzaţii. Am spus că este o situaţie foarte dureroasă şi complicată pentru familie, pe care sper să o poată rezolva”, a spus Blanchett.

„Dacă aceste acuzaţii trebuie să fie reanalizate, atunci am încredere în sistemul judiciar. Dacă acest caz trebuie să fie deschis din nou, atunci sunt în favoarea redeschiderii acestuia”, a mai spus Blanchett.

Artista a mai spus că social media nu ar trebui să JUDECE cazurile de hărţuire şi ABUZ SEXUAL

„Cred că aceste cazuri trebuie să fie rezolvate în instanţă, astfel încât dacă acestea s-au întâmplat, vinovaţii să fie sancţionaţi, iar persoanele din afara acestei industrii în care mă aflu eu să se poată apăra folosind aceste precedente”, a mai spus ea.

În 1992, Dylan Farrow, fiica adoptivă a lui Woody Allen, a lansat primele acuzaţii faţă de comportamentul regizorului. Ea a declarat că tatăl său adoptiv a agresat-o sexual pe când avea 7 ani. Acuzaţiile au fost reluate în 2014, iar la finalul lui 2017, odată cu izbucnirea scandalului sexual de la Hollywood, ele au ţinut prima pagină a ziarelor.

Mai mulţi actori, între care Greta Gerwig, Ellen Page, Timothee Chalamet şi Michael Caine, s-au distanţat de regizor și și-au arătat susţinerea faţă de Dylan Farrow.

Woody Allen a negat în mai multe rânduri acuzaţiile fiicei lui adoptive.

Cate Blanchett s-a născut pe 14 mai 1969. Este una dintre cele mai apreciate actriţe din lume și a câştigat de-a lungul anilor numeroase premii şi trofee importante. Actriţa australiană a fost nominalizată de şapte ori la premiile Oscar.

Ea a câştigat de două ori – în 2005, la categoria „cea mai bună actriţă într-un rol secundar”, pentru interpretarea lui Katherine Hepburn în filmul „The Aviator” al lui Martin Scorsese, şi în 2014, la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal”, pentru interpretarea din filmul „Blue Jasmine”, regizat de Woody Allen.

Tag-uri:
sexual, Cate Blanchett, Woody Allen, acuzații, abuz sexual


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1137.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1137-300x37.pngrootstireaActualitate/Esential
Cate Blanchett în plin scandal SEXUAL: „Nu ştiam NIMIC despre acuzaţiile la adresa lui Woody Allen” În 2014actriţa Cate Blanchett a câştigat în un premiu Oscar la categoria „cea mai bună actriţă”, pentru interpretarea din drama „Blue Jasmine”, regizată de Woody Allen.Ea susține că la vremea colaborării ei cu...

Preluat de la EVZ