”Cu certitudine, la momentul potrivit voi lua o decizie, dar pot acuma să vă spun că această decizie nu va fi luată înainte de sărbători, ci mai degrabă după Paşti. Cum va suna această decizie voi explicita într-o declaraţie publică, pe care o voi face la momentul respectiv. Dar, cu siguranţă, în luarea deciziei mă voi inspira din toate documentele care îmi sunt puse la dispozţie şi de o parte, şi de cealaltă parte”, a afirmat preşedintele Iohannis răspunzând unei întrebări, potrivit news.ro.

Kovesi şi PRIMA REACȚIE după ANUNȚUL REVOCĂRII făcut de Toader. Ce a declarat șefa DNA. Este ALERTĂ în JUSTIȚIE!

Toader, cerere de revocare și acuzații la adresa șefei DNA

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind activitatea managerială la DNA. Printre acuzațiile pe care i le-a adus procurorului șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, se numără incercarea de a obtine condamnari cu orice pret, implicarea directă în dosare, comportament excesiv cu magistrații, obstrucționarea Inspecției Judiciare și încălcarea autorității CCR.

Iohannis NU SUSŢINE REVOCAREA Laurei Kovesi. MESAJ PENTRU ISTORIE de la Cotroceni: „Lipsă de claritate”

CSM, aviz negativ pentru revocarea lui Kovesi…

Raportul cu motivarea avizului negativ dat de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) cererii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de revocare din funcţie a procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a fost finalizat şi a fost “transmis decidenţilor”.

Tag-uri:
iohannis, revocare, kovesi, decizie, dna


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1133.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1133-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialPolitica
”Cu certitudine, la momentul potrivit voi lua o decizie, dar pot acuma să vă spun că această decizie nu va fi luată înainte de sărbători, ci mai degrabă după Paşti. Cum va suna această decizie voi explicita într-o declaraţie publică, pe care o voi face la momentul respectiv. Dar,...

Preluat de la EVZ