UPDATE. 10.30. Situaţie gravă în judeţul Olt. O autospecială pentru Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) și autofreza multifuncțională ISU acționează în sprijinul unui echipaj SAJ care nu mai poate înainta spre un copil, cu afecțiuni medicale, aflat în comuna Topana. Pentru optimizarea misiunii, s-a solicitat sprijin și din partea SVSU Spineni, unde se află echipajul SAJ, dar și din partea SVSU Topana de unde o să fie preluat micuțul, in vărsta de un an. Copilul va fi transportat la spitalul din Slatina.

Autospeciala pentru Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) și autofreza multifuncțională ISU acționează în sprijinul unui echipaj SAJ care nu mai poate înainta spre un copil, cu afecțiuni medicale, aflat în comuna Topana.
Pentru optimizarea misiunii, s-a solicitat sprijin și din partea SVSU Spineni, unde se află echipajul SAJ, dar și din partea SVSU Topana de unde o să fie preluat micuțul, in vărsta de un an.
Copilul va fi transportat la spitalul din Slatina.

Echipajele ISU din mai multe judeţe au intervenit, în ultimele ore, pentru deblocarea unor maşini, un microbuz şi a unui autocar blocate în zăpadă. De asemenea, oameni aflaţi în stare gravă au necesitat intervenţia autospecialelor după ce ambulanţele au rămas înţepenite între nămeţi.

Iată situaţia centralizată a intervenţiilor prezentată de Ministerul Afacerilor Interne, din ultimele 12 ore.

În județul Mureș, pe DJ 153, forțele MAI au intervenit în sprijinul a șase adulți și 31 de copii aflați într-un autocar, ce a derapat pe DJ 153, lângă localitatea Reghin. Copiii au fost transportați în siguranță în școala din localitate, până vor fi preluați de un alt autocar.

În cursul nopții, efectivele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți, împreună cu autoritățile locale au intervenit pentru deblocarea a șase persoane care au rămas blocate cu autorismele în pădure, pe raza loc. Valea Izvorului, din cauza zăpezii. Persoanele au fost deblocate și transportate în Drobeta Turnu Severin în siguranță.

În județul Buzău, în localitatea Cotorca, un microbuz cu 10 persoane a derapat pe DJ 102H, în sprijin intervenind autoritățile locale.

În județul Prahova, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum s-a produs o tamponare în lanț în care au fost implicate 8 autovehicule printre care o autospecială SMURD. În aceeași zonă s-au ciocnit și două autotrenuri, traficul rutier fiind blocat din această cauză. Accidentele nu s-au soldat cu victime.

Tag-uri:
zapada, interventii, urgenta, blocati, oameni, masini, MAI, ISU


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1089.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1089-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
UPDATE. 10.30. Situaţie gravă în judeţul Olt. O autospecială pentru Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) și autofreza multifuncțională ISU acționează în sprijinul unui echipaj SAJ care nu mai poate înainta spre un copil, cu afecțiuni medicale, aflat în comuna Topana. Pentru optimizarea misiunii, s-a solicitat sprijin...

Preluat de la EVZ