Se pare că fiica ei, Anamaria Prodan le-a cerut medicilor să nu dezvăluie niciun detaliu referitor la starea de sănătate a vedetei. „Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a mamei ei. Familia ne-a rugat în mod special”, a declarat Șerban Bălănescu, directorul medical al unității, potrivit News.ro.

Ionela Prodan se află sub supravegherea atentă a medicilor. Artistei i se fac în continuare investigații medicale pentru că nu ar răspunde la tratament. Conform informațiilor apărute până acum în presă, se pare că aceasta ar suferi de probleme cardiace și o boală gravă la pancres.

Ionela Prodan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din ţară. Ea a colaborat, de-a lungul timpului, cu mulţi cântăreţi de muzică populară celebri din România, printre care şi regretatul Ion Dolănescu.

Tag-uri:
prodan, ionela prodan, stare de sanatate, boala, spitalul elias, declaratii


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1007.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1007-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Se pare că fiica ei, Anamaria Prodan le-a cerut medicilor să nu dezvăluie niciun detaliu referitor la starea de sănătate a vedetei. „Este internată la noi, însă, la rugămintea expresă a fiicei Anamaria, nu putem da detalii referitor la starea de sănătate a mamei ei. Familia ne-a rugat în...

Preluat de la EVZ