SIMULARE BAC 2018

Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţie, joi, 22 martie, va avea loc cea de a treia probă simulării bacalaureatului 2018. Liceeni vor susţine simularea la proba la alegere, în funcţie de profil sau specializare. Astfel, elevii de la real vor putea susţine simularea la biologie, fizică, informatică sau chimie, iar cei de la uman, la geografie, psihologie, filosofie sau economie.


SUBIECTE SIMULARE BAC 2018. Au apărut SUBIECTELE la MATEMATICĂ și ISTORIE


Luni, 19 martie, elevii au dat simluarea la limba şi literatura română, iar miercuri, 22 martie, pe cea la proba obligatorie de profil, matematică sau istorie.

SIMULARE BAC 2018 GEOGRAFIE, BIOLOGIE, ECONOMIE Conform datelor centralizate de către Ministerul Educaţiei, la nivel naţional, s-au înscris peste 300.000 de elevi la această simulare.


Simulare BACALAUREAT 2018. Proba la LIMBA ROMÂNĂ le-a dat bătăi de cap elevilor. Care au fost SUBIECTELE


Rezultatele vor fi comunicate vineri, 30 martie. Notele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.


Elevii de liceu susțin LUNI prima SIMULARE a probelor de BACALAUREAT

Tag-uri:
simulare, bac, 218, simulare bac, subiecte, barem, biologie, geografie, chimie, informatica, economie


http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1001.pnghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2018/03/button-share-1001-300x37.pngrootstireaActualitate/EsentialSocial
SIMULARE BAC 2018 Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţie, joi, 22 martie, va avea loc cea de a treia probă simulării bacalaureatului 2018. Liceeni vor susţine simularea la proba la alegere, în funcţie de profil sau specializare. Astfel, elevii de la real vor putea susţine simularea la biologie, fizică,...

Preluat de la EVZ